Chalet Luxemburg

De Luxemburgse Ardennen, ook wel genaamd Ösling, is gelegen in het noorden van Luxemburg. Alhoewel Luxemburg geen groot land is noemen ze dit de grootste streek van het land met een zeer dunne bevolking. Zoals we van de Ardennen gewend zijn is dit een zeer groen landschap met groene valleien, mooie rivierdalen, eiken- en beukenbossen. Mede door dit is Ösling zeer geliefd bij natuur mensen en wandellaars.

In de buurt bevinden zich historische stadjes zoals Vianden, Clervaux en Wiltz. Het grote stuwmeer is gelegen nabij het plaatsje Esch-sur-Sûre. Hier worden diverse watersporten beoefend.
Deze streek staat ook wel bekend om de Ardennerham en Diekirch bier.

Voor bezienswaardigheden bent u ook aan het goed adres in de Luxemburgse Ardennen, zo kun je eens kijken bij de Stuwdam in Esch-sur-Sûre, zoals hier boven omschreven. En als je dan toch in Esch-sur-Sûre bent vergeet dan niet om het kasteel van Vianden, de burchtruïnes en de burcht van Bourscheid te bezoeken.

Daarnaast zijn er nog diverse musea die u kunt bekijken, zoals het Nationaal Museum voor Militaire geschiedenis, museum Slag om de Ardennen in het plaatsje Clervaux en het speelgoed museum in Clervaux.

Mocht u in Vianden komen neem dan eens de stoeltjeslift, deze stijgt tot 450 meter hoogte, zo kunt u de stad van grote hoogte bekijken.

Beste Chalet/Vakantiehuizen aanbieders

Belvilla

In de Luxemburgse Ardennen (Ösling) kunt u volop genieten van de mooie natuur die de Ardennen hier te bieden heeft, daarom is het maar goed dat er vakantiehuizen en chalets te huur zijn, want zeg nou zelf, u wilt toch ook lekker kunnen genieten van een mooie vakantie? Belvilla heeft genoeg aanbod om het u naar uw zin te maken. Ga naar Belvilla.nl

Chalet.nu

In Luxemburg vind je een select aantal Chalets die beschikbaar zijn, Chalet.nu heeft net iets meer dan 50 chalets tot zijn beschikking. Ga je voor de rust, dan ben je in Luxemburg dus aan het goede adres! Ga naar Chalet.nu